SESTAVTE SVÉMU PEJSKOVI ADVENTNÍ KALENDÁŘ NA MÍRU

Sestavte svému pejskovi adventní kalendář na míru ve We love dogs na Vinohradech

Vánoce jsou za dveřmi a ve We love dogs na Vinohradech jsme se rozhodli připravit pro vaše čtyřnohé přátele něco opravdu speciálního. Představujeme vám adventní kalendář na míru, který si můžete sestavit přesně podle přání a chutí vašeho pejska.

Proč si vybrat náš adventní kalendář?

  • Sami si určíte, kolik políček bude váš kalendář obsahovat. Ať už se váš mazlíček začne na Ježíška těšit 3. prosince nebo až 10. prosince, my se postaráme, aby každý den byl pro něj zvláštní.

  • V ceně kalendáře máte i široký výběr pamlsků k naplnění. Myslíme také na pejsky s citlivým zažíváním i náročné mlsouny.

  • Kalendář je plně variabilní – můžete do něj přímo v naší prodejně na Vinohradské 39, Praha 2 přikoupit i drobnosti, které udělají vašemu pejskovi radost. Třeba vánoční motýlek, novou hračku, nebo balení jeho oblíbených pamlsků.

  • Kalendář můžete po Vánocích vyprat a použít znovu příští rok.

  • Aby byla radost vašeho pejska ze společných Vánoc co největší, na vrcholu kalendáře na něj na Štědrý den čeká krásný velký plyšový perníček We love dogs.

 

Akce platí od 27. listopadu do 15. prosince nebo do vyprodání zásob. Cena za tento unikátní adventní kalendář je 699 Kč.

Nenechte si ujít příležitost udělat radost svému čtyřnohému příteli a zastavte se u nás ve We love dogs na Vinohradech.

Těšíme se na vaši návštěvu a přejeme krásné předvánoční chvíle!

Váš team WE LOVE DOGS ❤🐾


Zanechte komentář

Upozorňujeme, že komentáře musí být před zveřejněním schváleny

Tento web je chráněn službou reCAPTCHA a vztahují se na něj Zásady ochrany osobních údajů a Podmínky služby společnosti Google.